IT'S ALL ABOUT
FREEDOM!

Personal services

Goede beveiliging is een voorwaarde voor onbezorgd leven en werken. Daarnaast kan ook tijdbesparing een belangrijke factor zijn om de kwaliteit van uw leven te vergroten evenals uw effectiviteit als professional. Onze PERSONAL SERVICES bieden u extra veiligheid en tijdbesparend comfort. Het is u gegund!

Personal Security

Personal security Faringwell

Naast het belang van optimale beveiliging van uw voertuigen en objecten is ook uw persoonlijke veiligheid van essentiële waarde. Persoonlijke beveiliging is een specifiek vakgebied, maar heeft duidelijke raakvlakken met onze expertise. Om een naadloze uitbreiding van onze diensten naar persoonlijke veiligheid te kunnen bieden, werken we nauw samen met Pinkerton. Pinkerton is een gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Den Haag, met ruim 25 jaar ervaring in personal security, investigations en consultancy in binnen- en buitenland. Samen met Pinkerton kunnen wij u helpen aan een persoonlijke beveiligingsoplossing op maat. Een oplossing die u niet beperkt in uw dagelijkse levenswijze, maar u juist meer vrijheid biedt. De security experts van Pinkerton komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen.

Voor meer informatie over PERSONAL SECURITY kunt u ons mailen: personalsecurity@faringwell.com of bellen: (088)-22 52 200.

Voor meer informatie over Pinkerton kunt u terecht op www.pinkerton.com.

FARINGWELL Home

Huis beveiliging Faringwell

Zou het niet makkelijk zijn als al uw beveiligingssystemen met elkaar samenwerken en zich als één geheel laten bedienen? Die mogelijkheid bieden wij u met FARINGWELL HOME. Met ons geavanceerde draadloze systeem met onbeperkte surveillance inschakeling is uw woning optimaal beveiligd. En bij een alarmmelding worden direct andere objecten, zoals uw auto(s), gecontroleerd op hun status. Bijkomend voordeel is dat u voor meerdere objecten maar één identificatiecode nodig heeft. Dat is wel zo gemakkelijk.

Meer weten over FARINGWELL HOME? Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze speciale website:

Meer weten over Home Safety Care?

Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Voor meer informatie over Home Safety Care kunt u ons mailen: homesafetycare@faringwell.com of bellen: (088)-22 52 200.