DON'T WORRY,
BE HAPPY

De vele manieren waarop wij u ontzorgen

Hier vindt u een overzicht van de diensten die u separaat of als gecombineerd abonnement bij ons kunt afnemen. Al deze oplossingen voldoen aan de eisen die gesteld worden voor Kiwa SCM klasse 4/5. Bij al onze abonnementen krijgt u de beschikking over de FARINGWELL APP. Daarnaast bieden wij zeer moderne managementtools voor fleetowners, wagenparkbeheerders en logistieke managers die meer inzicht willen hebben in het wagenpark. Met de mogelijkheden voor bestuurdersidentificatie, het live volgen van voertuigen en inzicht in de gereden routes kunt u de efficiëntie van uw processen sterk vergroten.

Mobile Security

Voor uw auto bieden wij u het hoogwaardige FARINGWELL volgsysteem conform de SCM klasse 4/5 richtlijnen met startonderbreking (Start-Block). Met de FARINGWELL App kunt u altijd zien waar uw voertuig zich bevindt en heeft u de mogelijkheid om Start-Block op afstand in- en uit te schakelen. Aanvullend bieden wij u FISCAAL SERVICE voor een sluitende rittenregistratie, en diverse extra mogelijkheden voor uw veiligheid, zoals een noodknop of crashsensor die hulpdiensten alarmeert.

Fleet management

Hoe groter de vloot, hoe minder het overzicht. Daarom biedt FARINGWELL u de zekerheid van één effectief en efficiënt controlesysteem voor alle voertuigbewegingen binnen uw wagenpark.

Fiscaal Service

Met FISCAAL SERVICE kunt u op uw persoonlijke account al uw ritten terugzien. De ritten, geregistreerd op basis van GPS, kunnen vervolgens door u worden aangemerkt als zakelijk of privé. Elke maand ontvangt u een rapportage per e-mail. De opslag is onbeperkt en blijft voor u inzichtelijk. U kunt FISCAAL SERVICE afnemen als losse dienst, maar ook in combinatie met een van onze abonnementen.

Aanvullende diensten

Personal security Faringwell

Personal Security

Met FARINGWELL Personal Security waarborgt u de veiligheid van uzelf en uw gezin. Met op maat gesneden oplossingen!

Huis beveiliging Faringwell

Home safety care

FARINGWELL biedt u de unieke mogelijkheid om uw huidige (of nieuwe) systeem van woningalarm te koppelen aan dat van uw voertuig(en).