Who you
gonna call?

E(mergency)-call, als elke seconde telt

Voor maximale veiligheid: onze E-Call dienst. Snelheid wanneer snelheid geboden is.

Noodknop

Met één druk op een speciaal hiervoor geïnstalleerde knop, ontvangt de alarmcentrale een noodsignaal. De alarmcentrale belt u dan direct, waarna vervolgens de hulpdiensten kunnen worden gebeld en de opsporingsdienst kan worden ingeschakeld. Bij gebruik van een startonderbreking via Start-Block zal deze direct worden geactiveerd. Effectief in alle bedreigende situaties, zoals bijvoorbeeld carjacking.

Crashsensor

E-Call voorziet ook in de mogelijkheid om bij een auto-ongeluk de alarmcentrale in te lichten. Hierbij wordt E-Call geactiveerd door een ingebouwde crashsensor. De alarmcentrale krijgt zo direct een melding van het ongeval, waarna hulpdiensten gericht kunnen worden ingeschakeld, omdat de voertuig- en positiegegevens bekend zijn. Van levensbelang in situaties waarin elke seconde telt!

Voor een zeer bescheiden bedrag per maand verzekert u zich van de snelst mogelijke (re)actie in geval van een ongeluk of bedreiging. Interesse in E-CALL? Geef dan hieronder uw gegevens aan ons door. Om van deze dienst gebruik te maken, is een extra technische voorziening nodig in uw voertuig. Wij nemen uiteraard contact met u op over de mogelijkheden.

Vraag direct aan

0 + 2 = ?

Voor meer informatie over onze E-CALL, kunt u ons mailen: customercare@faringwell.com of bellen: (088)-22 52 200.