DRIVE AND
DON'T LOOK BACK

Fiscaal Service

Dankzij onze rittenregistratie kunt u de gereden ritten eenvoudig bijhouden. Het FARINGWELL volgsysteem legt nauwkeurig alle ritten voor u vast op basis van tijdstip, locaties en de gereden kilometers. Deze ritgegevens worden draadloos verzonden naar onze webserver waarna ze direct in de de FARINGWELL App, maar ook in een persoonlijk webaccount, inzichtelijk zullen zijn.

In de FARINGWELL App en uw persoonlijke account, kunt u de ritinformatie inzien en indien gewenst nog aanpassen (bijvoorbeeld het wijzigen van ritsoort, van zakelijk naar privé). Tevens kunt achteraf extra ritinformatie toevoegen. Daarnaast ontvangt u maandelijks een rittenoverzicht per e-mail. De gegevens worden onbeperkt bewaard en zijn dus altijd voor u beschikbaar, zolang uw abonnement actief is.

Fiscaal Service vanaf 8,25 per maand Faringwell

FISCAAL SERVICE is een uitbreiding op ons Premium of Premium Extra abonnement, maar is ook als apart ‘stand alone’ ritregistratiesysteem te bestellen.

Vraag direct aan

Ervaar het gemak van onze FISCAAL SERVICE. Heeft u geen PREMIUM of PREMIUM EXTRA abonnement, maar wel interesse in FISCAAL SERVICE? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

8 + 0 = ?

Voor meer informatie over onze FISCAAL SERVICE, kunt u ons mailen: customercare@faringwell.com of bellen: (088)-22 52 200.