Gecertificeerde
terugvindsystemen SCM TV

SCM goedgekeurde peilzenders

Uw auto is een kostbaar bezit, welke u niet graag uit het oog verliest. Met een gecertificeerd peilzender/terugvindsysteem – SCM klasse TV, is er een betaalbare en eenvoudige optie waarmee uw voertuig, maar ook andere kostbare mobiele objecten, na-diefstal snel vindbaar zijn.

Wat is een peilzender?

Een peilzender, ook wel terugvindsysteem genoemd, is een compact na-diefstal beveiligingssysteem dat onzichtbaar in uw auto of ander object kan worden geïnstalleerd. Het FARINGWELL systeem heeft zelfs dekking in heel Europa en kan elke dag zijn locatie doorgeven. Doordat deze systemen automatisch in- en uitschakelen zijn ze voor dieven vrijwel niet traceerbaar. De FARINGWELL peilzender maakt gebruik van meerdere moderne technieken voor zowel communicatie en plaatsbepaling. De laatst verzonden positie is zichtbaar in de FARINGWELL App waardoor de werking volledig controleerbaar is.

Opsporing na-diefstal

Indien uw voertuig of object gestolen is, kunt u 24/7 contact opnemen met de alarmcentrale. De alarmcentrale zal direct een opsporingsprocedure in gang zetten en het zendinterval van uw opsporingssysteem vergroten. Hiermee kan met korte tussenposes, of zelfs real time, een actuele positie worden verkregen. De opsporingsdienst kan hierdoor uw voertuig opsporen en indien nodig, via een speciaal RF signaal ter plekke nauwkeurig lokaliseren en uw voertuig veiligstellen.

SCM Certificaat

FARINGWELL peilzenders/terugvindsystemen zijn CCV goedgekeurd en kunnen worden toegepast als gecertificeerd Kiwa SCM terugvindsysteem klasse TV. Hiermee is installatie, opvolging en opsporing na diefstal optimaal geregeld.

Voordelen

Peilzenders zijn voor dieven vrij­wel niet te detecteren. Dit maakt het een ideale beveiliging voor elk voertuig of mobiel object  waarbij opsporing na diefstal belangrijk is. Peilzenders zijn toepasbaar als stand-alone beveiligingssysteem of als extra back-up systeem naast een SCM klasse 4/5 volgsysteem Dit kan bij voertuigen met een hoog diefstal risico gewenst zijn of door verzekeraars worden geeist.

Onbedraad of bedraad

FARINGWELL biedt u de keuze uit een onbedraad of bedraad systeem, elk met zijn eigen voordelen.

ONBEDRAAD: is multifunctioneel toepasbaar en voorzien van een interne batterij (vervangbaar). Bij montage in een auto zal deze geen invloed hebben op de stroomvoorziening van het voertuig. Door de (spat)waterdichtheid is deze peilzender ook zeer geschikt voor installatie in bijvoorbeeld een sloep, waterscooter of ander vaartuig, maar ook een aanhangwagen/trailer of ander mobiel object.

BEDRAAD: te koppelen met de accu van het voertuig waarbij alleen bij sabotage van de voeding gebruik zal worden gemaakt van de interne (nood)accu. De levensduur is niet afhankelijk van een beperkte accucapaciteit zoals bij een draadloos systeem het geval is. Indien noodzakelijk kan plaatsbepaling t.b.v. opsporing zelfs onbeperkt real time plaatsvinden.

FARINGWELL biedt de peilzenders aan als stand-alone opsporingssysteem, maar ook als extra aanvulling naast een bestaand SCM klasse 4/5 volgsysteem voor voertuigen met een zeer hoog diefstalrisico.

Het FARINGWELL TV Membership bestaat uit de volgende diensten:

  • Aansluiting conform het CCV – Kiwa SCM Keurmerk klasse TV
  • Aansluiting op de FARINGWELL alarmcentrale 24/7 (PAC)
  • GSM Abonnement inclusief communicatie kosten 1 x per 24 uur locatiebepaling*
  • Ondersteuning via de FARINGWELL Customer Care afdeling
  • Persoonlijk FARINGWELL e-Account
  • FARINGWELL App voor lokalisatie object(en) en contactgegevens van de alarmcentrale

Vraag direct aan

Interesse in ons terugvindsysteem? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

1 + 1 = ?

Voor meer informatie over terugvindsystemen, kunt u ons mailen: customercare@faringwell.com of bellen: (088)-22 52 200.