FEELING SAFE
AND SOUND

De techniek achter uw veiligheid

U kunt op onze technische systemen vertrouwen zonder dat u zich hier in hoeft te verdiepen. Een goede oplossing zorgt immers voor een betrouwbare uitvoering op de achtergrond. Maar misschien bent u juist heel zeer geïnteresseerd in techniek. In dat geval vertellen we u graag meer over onze hoogwaardige VVS+ volgsystemen met Start-Block.

Aangezien wij diverse typen systemen kunnen bieden, beperken wij ons hier tot onze meeste verkochte systemen.

Het volgsysteem

icoon wereldbol techniek veiligheid faringwell

Het PREMIUM systeem is voorzien van interne antennes. Voor een snelle en nauwkeurige positie wordt locatiebepaling vastgesteld via GPS/GLONASS. Naar wens kan het systeem worden uitgebreid met een crashsensor en/of noodknop voor de service E(MERGENCY)-CALL. Ook een koppeling met het alarmsysteem van uw auto (Kiwa/SCM klasse 3) behoort tot de standaard mogelijkheden bij ons PREMIUM systeem.

Het EXCELLENT systeem met Driver Key biedt extra gemak en veiligheid. Hierbij wordt Start-Block automatisch ingeschakeld bij het verlaten van uw voertuig. Wanneer u terugkeert bij het voertuig wordt, bij detectie van de Driver Key, de Start-Block vervolgens automatisch weer uitgeschakeld, zodat u direct weg kunt rijden.

Onze diensten

Faringwell App

Home screen Faringwell app

Met de FARINGWELL App heeft u niet meer dan een smartphone nodig voor het opvragen van de locatie van uw voertuig(en) en het in- en uitschakelen van Start-Block. Ook vindt u hier alle telefoonnummers voor alarm, pech, schade of contact met FARINGWELL. Maakt u gebruik van FISCAAL SERVICE? Dan vindt u ook uw recente ritten terug in deze App. Download de App in de App Store of Google Play.

AppStoreGooglePlay

Platform fiscaal service

Computer platform Faringwell

Wanneer u de extra optie FISCAAL SERVICE bij uw abonnement heeft gekozen, worden al uw ritten opgeslagen in uw persoonlijke account. De registratie vindt automatisch plaats op basis van GPS. Via uw persoonlijke account zijn de ritten aan te merken als privé of zakelijk. Dit kan online maar ook met de FARINGWELL App. Als extra service ontvangt u maandelijks automatisch een rapportage met hierin de ritten van de voorgaande maand.

Wilt u meer informatie over de kosten van de installatie en de mogelijkheden? Informeer bij een FARINGWELL installateur in uw regio.

Wilt u meer informatie over de kosten van de installatie of mogelijkheden? Informeer bij een FARINGWELL installateur in uw regio.