THE BEST
UNDER THE STARS

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn geen loze woorden

Branchevereniging voertuigbeveiliging

Logo BVB

FARINGWELL is aangesloten bij de Branchevereniging Voertuig Beveiliging, BVB. Deze vereniging is opgericht als adviesorgaan en sparringpartner bij de regelgeving voor de beveiliging van auto’s. In 2015 lanceerde de BVB de campagne ‘Laat je auto niet hacken’ (www.laatjeautoniethacken.nl) met als boegbeeld misdaadjournalist John van den Heuvel. Hiermee wilde de branchevereniging bijdragen aan de bewustwording van de mogelijkheden om autodiefstal tegen te gaan en zo het aantal diefstallen terugdringen.

Keurmerk Mobiele Beveiliging

Logo KMB

Als één van de weinige leveranciers van goedgekeurde volgsystemen is FARINGWELL tevens een serviceprovider die voldoet aan het Keurmerk Mobiele Beveiliging. Dit keurmerk ziet toe op een correcte dienstverlening van de serviceprovider en dan met name op de deelgebieden Kwaliteit, Continuïteit en Betrouwbaarheid. Alhoewel het Keurmerk Mobiele Beveiliging alleen betrekking heeft op gekeurde beveiligingssystemen hanteren wij deze kwaliteitsnorm ook op onze overige niet-gecertificeerde vormen van dienstverlening.

Naast de uiterst betrouwbare apparatuur, die uitsluitend door erkende FARINGWELL-installateurs wordt gemonteerd in uw roerende en/of onroerende zaken, bent u hierdoor verzekerd van een correcte afwikkeling op alle fronten.

KIWA/SCM

De producten van FARINGWELL voldoen uiteraard aan alle eisen die door Kiwa SCM worden gesteld voor TT04 volgsystemen. Kiwa SCM certificeert niet alleen de beveiligingssystemen zelf, maar ook de installatie ervan. Alle FARINGWELL installateurs beschikken dan ook over een certificaat van Kiwa SCM.

Zo weet u zeker dat zowel uw beveiligingssysteem als de installatie voldoen aan alle gestelde eisen. Een gerust gevoel!