THEY LOVE YOUR CAR
BUT IT'S YOURS

Mobile security, beveiliging op alle niveaus

FARINGWELL biedt alles voor de complete beveiliging van uw auto (camper, boot of welk voer- of vaartuig dan ook). De basis hiervoor is altijd een geavanceerd volgsysteem voor Track & Trace dat u naar uw persoonlijke wensen kunt uitbreiden met onze aanvullende producten en diensten. Heeft u een verzekeringseis, dan bepaalt u zelf via één van onze vier Security Service abonnementen hoe het volgsysteem aangesloten moet worden op onze alarmcentrale. Wilt u zonder tussenkomst van onze alarmcentrale eenvoudig zelf uw auto kunnen traceren, dan kan dit door gebruik te maken van ons Safety Service abonnement. Meer informatie vindt u hier. Aansluitend bieden wij een uniek terugvindsysteem, TV01, dat zowel los als in combinatie met een Track & Trace systeem kan worden gebruikt. Meer informatie over het TV01 terugvindsysteem vindt u hier.

Onze Track & Trace abonnementen voor gecertificeerde toepassingen stellen u in staat zelf te kiezen hoeveel zekerheid u wenst. De vier Security abonnementen waaruit u kunt kiezen vindt u hieronder. Voor alle beveiligingsproducten geldt dat ze voldoen aan de hoge eisen van Kiwa/SCM klasse VVS. Bij elk abonnement krijgt u de beschikking over de FARINGWELL APP.

PremiumPremium Extra
Aansluiting (VbV-SCM keurmerk)
Aansluiting alarmcentrale
Opvolging diefstalmelding
GSM Abonnement
FARINGWELL e-Account
START-BLOCK
Jamming-Block
Diefstal-Block
Time-Block
Alarm-Block*
FARINGWELL APP
Melding inbraak alarm via SMS*
Melding inbraakalarm naar alarmcentrale*
Notificatie inbraakalarm via alarmcentrale*
Noodknop, crashsensor en car-jacking*
E-call
Audio-verificatie
Tarief **€ 17,95 p.m.€ 19,95 p.m.

* Deze dienst is alleen mogelijk, wanneer er, bij de installatie, een koppeling wordt gemaakt tussen het FARINGWELL volgsysteem en het reeds aanwezige klasse 3 alarm van uw auto.

** Bedragen excl. BTW en excl. activeringskosten: Premium en Premium Extra € 29,95, High Risk en High Risk Extra € 78,00.

Premium

Met het PREMIUM abonnement heeft u de volgende diensten.

  • Uw voertuig is conform het VbV–SCM Keurmerk uitgerust met een gecertificeerd KIWA SCM voertuigvolgsysteem klasse VVS+.
  • Uw voertuig wordt aangesloten op de FARINGWELL alarmcentrale 24/7 (PAC). Bij deze service hoort een GSM-abonnement inclusief alle communicatiekosten.
  • Uw auto wordt beschermd met Start-Block en Jamming-Block. Daarnaast zijn Diefstal-Block, Time-Block en Alarm-Block optioneel mogelijk. Bij een onverhoopte diefstalmelding wordt deze opgevolgd door een extern recherchebureau. Bij een inbraakalarm ontvangt u meteen een SMS-melding.
  • U krijgt de beschikking over de FARINGWELL App waarmee u o.a. kunt zien waar uw voertuig(en) zich bevindt(en) en de mogelijkheid het voertuig te blokkeren (starten onmogelijk maken met Start-Block).
  • Indien u van FISCAAL SERVICE gebruikmaakt vindt u hier ook uw recente ritten.
  • Tot slot krijgt u uw persoonlijke FARINGWELL e-Account. Hier vindt u alle contactinformatie, uw abonnement en facturen alsook handleidingen in tekst en een informatieve film betreft Start-Block.

Premium Extra

Dit abonnement biedt u alle voordelen van PREMIUM maar daar bovenop: doormelding van inbraakalarm naar alarmcentrale 24/7 (PAC) en notificatie inbraakalarm via alarmcentrale 24/7.

Overtuigende voordelen

Faringwell App

Met de FARINGWELL App kunt u met uw smartphone de locatie van uw voertuig(en) opvragen en Start-Block in- en uitschakelen. Ook vindt u hier uw recente ritten, als u van FISCAAL SERVICE gebruikmaakt. Daarnaast toont de App alle telefoonnummers voor alarm, pech, schade of contact met FARINGWELL zelf.

Start-Block

Moderne dieven stelen auto’s door het stelen van de sleutel, het opvangen van het signaal van de draadloze deurvergrendeling of door carjacking (het stelen van de auto uit de handen van de bestuurder). Start-Block steekt hier een stokje voor. Het systeem kan niet elektronisch worden gemanipuleerd en er zijn verschillende manieren om Start-Block te activeren.

Jamming-Block

Slimme dieven zetten illegale ‘jamming’ apparatuur in. Deze apparatuur wordt gebruikt om het GSM-signaal, waar o.a. volgsystemen gebruik van maken, te verstoren. Hierdoor kunnen zowel u als de alarmcentrale uw auto niet meer traceren. Onze autobeveiliging beschikt daarom over Jamming-Block: bij detectie van een jamming-signaal wordt Start-Block automatisch geactiveerd.

Alarm-Block

Start-Block kan ook automatisch worden ingeschakeld wanneer het inbraakalarm wordt geactiveerd. Dit kan wanneer er bij de installatie een koppeling wordt gemaakt tussen het FARINGWELL volgsysteem en het reeds aanwezige klasse 3 alarm van uw auto.

Time-block

Als extra service is het mogelijk om Start-Block op gezette tijden (zoals ’s nachts of standaard na iedere contactuitschakeling) te activeren. Time-Block geeft u zo nog meer veiligheid, door starten onmogelijk te maken wanneer u uw auto niet gebruikt.

U kunt Start-Block altijd zelf in- en uitschakelen door het ingeven van een pincode met de speciale button in de auto, maar ook via de FARINGWELL App of via onze alarmcentrale.

Let op! De voorgenoemde functionaliteiten van START-BLOCK zijn bij sommige voertuigen in de voormalige SCM-klasse 4 en 5 pas mogelijk na aanpassing. Wij vertellen u graag of dit voor uw systeem geldt.

Extern recherchebureau

Niet alleen staat onze alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, dit geldt ook voor ons externe recherchebureau. Onmiddellijk na een gemelde diefstal nemen zij de coördinatie van de opvolging op zich. Ook verzorgen zij voor u de communicatie met uw verzekeraar en de alarmcentrale.

Inbraakalarm

Bij een PREMIUM abonnement ontvangt u automatisch een SMS wanneer uw inbraakalarm afgaat. Dit wordt mogelijk doordat wij een koppeling maken tussen het klasse 3 alarm van uw auto en het FARINGWELL volgsysteem. Bij het PREMIUM EXTRA abonnement wordt automatisch de alarmcentrale genotificeerd waarna zij u bellen. Bij een geverifieerde melding alarmeert de alarmcentrale de politie.

E(mergency)-call

In noodsituaties is er geen seconde te verliezen! E-Call alarmeert direct de alarmcentrale: automatisch via de crashsensor in uw auto, of handmatig via de geïnstalleerde noodknop.

Fiscaal Service

Een sluitende rittenregistratie? Dat kan ook via FARINGWELL! Alle gereden ritten worden, op basis van GPS, vastgelegd op- en inzichtelijk gemaakt in uw persoonlijke account.