THEY LOVE YOUR CAR
BUT IT'S YOURS

Volgsystemen & Terugvindsystemen

FARINGWELL biedt alles voor de complete beveiliging van uw auto (camper, boot of welk voer- of vaartuig dan ook). De basis hiervoor is altijd een geavanceerd volgsysteem voor Track & Trace dat u naar uw persoonlijke wensen kunt uitbreiden met onze aanvullende producten en diensten.

Is uw volgsysteem een SCM klasse 4/5 eis van uw verzekering? Dan bieden wij u de keuze uit 2 abonnementen: Premium of Premium extra. Beide abonnementen zijn naar wens uit te breiden met ritregistratie via Fiscaal Service en te combineren met een terugvindsysteem/peilzender. Bestaat er geen verzekeringseis? Ook dan bieden wij u diverse mogelijkheden. Alleen ritregistratie bijvoorbeeld, of Safety Service zonder aansluiting op de alarmcentrale om uw geliefde oldtimer of boot goed te beveiligen. Meer informatie vindt u hier.

Aansluitend bieden wij hoogwaardige peilzenders/terugvindsystemen aan, welke zowel los als in combinatie met een Track & Trace systeem kunnen worden gebruikt. Meer informatie vindt u hier.

De Security abonnementen voor SCM klasse 4 & 5 vindt u hieronder. Voor alle beveiligingsproducten geldt dat ze voldoen aan de hoge eisen van het keurmerk CCV voertuigbeveiliging. Bij elk abonnement krijgt u de beschikking over de FARINGWELL App.

PremiumPremium Extra
Aansluiting (CCV-SCM keurmerk)
Aansluiting alarmcentrale
Opvolging diefstalmelding
GSM Abonnement
FARINGWELL e-Account
START-BLOCK
Jamming-Block
Diefstal-Block
Time-Block
Alarm-Block*
FARINGWELL APP
Melding inbraak alarm via SMS*
Melding inbraakalarm naar alarmcentrale*
Notificatie inbraakalarm via alarmcentrale*
Noodknop, crashsensor en car-jacking*
E-call
Audio-verificatie
Tarief **€ 17,95 p.m.€ 19,95 p.m.

* Deze dienst is alleen mogelijk, wanneer er, bij de installatie, een koppeling wordt gemaakt tussen het FARINGWELL volgsysteem en het reeds aanwezige SCM klasse 3 alarm van uw auto.

** Bedragen excl. BTW en excl. activeringskosten: Premium en Premium Extra € 29,95, High Risk en High Risk Extra € 78,00.

Premium

Voorziet in de volgende diensten.

  • Uw auto is conform het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging uitgerust met een gecertificeerd volgsysteem SCM klasse 4.
  • Uw auto wordt aangesloten op de FARINGWELL alarmcentrale 24/7 (PAC). Bij deze service hoort een GSM-abonnement inclusief alle communicatiekosten.
  • Uw auto wordt, na-diefstal, beschermd met Start-Block. Daarnaast zijn, Time-Block, Alarm-Block, Jamming-Block en Diefstal-Block optioneel mogelijk. Bij een onverhoopte diefstalmelding wordt deze opgevolgd door een extern recherchebureau. Bij een inbraakalarm kunt u een SMS-melding ontvangen.
  • U krijgt de beschikking over de FARINGWELL App waarmee u o.a. kunt zien waar uw voertuig(en) zich bevindt(en) en de mogelijkheid het voertuig te blokkeren (starten/wegrijden onmogelijk maken met Start-Block).
  • Indien u van FISCAAL SERVICE gebruikmaakt vindt u in de App ook uw recente ritten.

Premium Extra

Voorziet in de volgende diensten.

  • Uw auto is conform het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging uitgerust met een gecertificeerd volgsysteem SCM klasse 5.

Alle voordelen van het PREMIUM abonnement maar daar bovenop:

  • Doormelding van een inbraakalarm naar de alarmcentrale 24/7
  • Automatische inschakeling van Start-Block na alarmering van het klasse 3 alarmsysteem
  • Notificatie van een inbraakalarm ontvangt u via de alarmcentrale 24/7.

Algemeen

  • Beschikking over een persoonlijke FARINGWELL e-Account. Hier vindt u alle contactinformatie, uw abonnement en facturen alsook handleidingen in tekst en een informatieve film betreft Start-Block.

Overtuigende voordelen

Faringwell App

Met de FARINGWELL App kunt u met uw smartphone de locatie van uw voertuig(en) opvragen en Start-Block in- en uitschakelen. Ook vindt u hier uw recente ritten, als u van FISCAAL SERVICE gebruikmaakt. Daarnaast toont de App alle telefoonnummers voor alarm, pech, schade of contact met FARINGWELL zelf.

Start-Block

Moderne dieven stelen auto’s door het stelen van de sleutel, het opvangen van het signaal van de draadloze deurvergrendeling of door carjacking (het stelen van de auto uit de handen van de bestuurder). Start-Block steekt hier een stokje voor. Het systeem kan niet elektronisch worden gemanipuleerd en er zijn verschillende manieren om Start-Block te activeren.

Alarm-Block

Start-Block kan automatisch worden ingeschakeld wanneer het inbraakalarm wordt geactiveerd. Dit kan wanneer er bij de installatie een koppeling wordt gemaakt tussen het FARINGWELL volgsysteem en het reeds aanwezige klasse 3 alarm van uw auto. Bij SCM klasse 5 is dit noodzakelijk en deze dienst automatisch geactiveerd.

Inbraakalarm

Bij een PREMIUM EXTRA abonnement wordt automatisch de alarmcentrale genotificeerd wanneer uw inbraakalarm afgaat, waarna zij u bellen. Dit wordt mogelijk door een koppeling tussen het klasse 3 alarm van uw auto en het FARINGWELL volgsysteem. Bij het PREMIUM abonnement ontvangt u, indien gewenst, een SMS wanneer uw inbraakalarm afgaat. Bij een geverifieerde melding alarmeert de alarmcentrale de politie.

Time-block

Als extra service is het mogelijk om Start-Block op gezette tijden (zoals ’s nachts of standaard na iedere contactuitschakeling) te activeren. Time-Block geeft u zo nog meer veiligheid, door starten onmogelijk te maken wanneer u uw auto niet gebruikt.

U kunt Start-Block altijd zelf in- en uitschakelen door het ingeven van een pincode met de speciale button in de auto, maar ook via de FARINGWELL App of via onze alarmcentrale.

Let op! De voorgenoemde functionaliteiten van START-BLOCK zijn bij sommige voertuigen in de SCM-klasse 4 en 5 van voor 2016 pas mogelijk na aanpassing. Wij vertellen u graag of dit voor uw systeem geldt.

Extern recherchebureau

Niet alleen staat onze alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, dit geldt ook voor ons externe recherchebureau. Onmiddellijk na een gemelde diefstal nemen zij de coördinatie van de opvolging op zich. Ook verzorgen zij voor u de communicatie met uw verzekeraar en de alarmcentrale.

Jamming-Block

Slimme dieven zetten illegale ‘jamming’ apparatuur in. Deze apparatuur wordt gebruikt om het GSM-signaal, waar o.a. volgsystemen gebruik van maken, te verstoren. Hierdoor kunnen zowel u als de alarmcentrale uw auto niet meer traceren. Met onze volgsystemen kunt u naar wens beschikken over Jamming-Block: bij detectie van een jamming-signaal wordt Start-Block automatisch geactiveerd.

E(mergency)-call

In noodsituaties is er geen seconde te verliezen! E-Call alarmeert direct de alarmcentrale: automatisch via de crashsensor in uw auto, of handmatig via de geïnstalleerde noodknop.

Fiscaal Service

Een sluitende rittenregistratie? Dat kan ook via FARINGWELL! Alle gereden ritten worden, op basis van GPS, vastgelegd op- en inzichtelijk gemaakt in uw persoonlijke account.