Persoonlijke veiligheid door autobeveiliging

Uw auto is veel meer dan een vervoermiddel. Zeker als u vanwege uw beroep of persoonlijke omstandigheden een hoog risico op noodsituaties heeft. Met persoonlijke autobeveiliging voelt u zich veilig om te gaan waar u wilt. Meer bewegingsvrijheid dus.

Met FARINGWELL High Risk heeft u een betrouwbare oplossing in handen: veel opties en een professionele Alarmcentrale die snel hulp biedt. Maatwerk voor elke hoog risico auto en voor alle hoog risico voertuigen. 

E-Call

Een overval, carjacking, kidnapping of een ongeval … u moet er niet aan denken. Met een noodknop, medische knop en crash sensor in uw auto krijgt u automatisch elektronisch contact met de High Security Room van de Securitas Alarmcentrale.

Eventueel uitgebreid met uitluistersysteem in uw auto, zodat de beveiligingsspecialist uw auto kan uitluisteren en hoort welke hulp u nodig heeft. Een veilig gevoel, toch?

Prettig om te weten: met een mobiele noodknop kunt u via uw auto de Alarmcentrale waarschuwen, tot wel 35 meter afstand. 

Securitas

Van abonnement tot maatwerk

FARINGWELL High Risk is er in drie pakketten met verschillende abonnementsprijzen, in combinatie met ons geavanceerde autovolgsysteem. Heeft u nog extra wensen? In een persoonlijk gesprek maken we er maatwerk van. U het meeste gevoel van veiligheid geven, daar gaat het om!

Uw voordelen: 

  • Persoonlijke veiligheid en vrijheid
  • Betrouwbare autobeveiliging 
  • Alarmcentrale 24/7 bereikbaar 
  • Bescherming van uw privacy 
  • Professionele support van FARINGWELL 

Extra persoonsbeveiliging

Soms is er meer nodig dan persoonlijke autobeveiliging om u een veilig gevoel te geven. We denken graag met u mee en werken samen met partners om u nog beter te beschermen. Bijvoorbeeld met X-Guard, specialist op het gebied van persoonsalarmering. Deze partner heeft de X-Guard Alarm app en X-Guard Alarm devices ontwikkeld waarmee u alarmoproepen kunt versturen in alle mogelijke noodsituaties. Mét GPS- en IPS-locatiebepaling.

Voor Personal Security op maat verwijzen we u graag door naar een van de professionele en gerenommeerde beveiligingsbedrijven waarmee we samenwerken. 

Bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek over uw veiligheid.