Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
2 voertuigen teruggevonden dankzij systemen FARINGWELL

11 October 2021

In samenwerking met onze alarmcentrale Securitas en lokale overheden, hebben wij deze week 2 voertuigen na diefstal veilig kunnen stellen.

Het eerste voertuig betrof een SUV met een TV01 (peilzender). Dit voertuig is veilig gesteld in Litouwen en zal worden teruggehaald. Het 2e voertuigen betrof tevens een SUV. Dit voertuig is voorzien van een voertuigvolgsysteem van FARINGWELL en is op een parkeerplaats langs de snelweg in een container teruggevonden. Ter plaatse zijn 2 personen gearresteerd.

Het volgsysteem en de peilzender van FARINGWELL dragen in belangrijke mate bij aan het terugvinden van uw gestolen voertuig, mocht u dit onverhoopt overkomen. Neem voor meer informatie contact op met FARINGWELL, verkoop@faringwell.com.