Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Clifford International verwelkomt Traxgo als nieuw lid van de Clifford Groep

6 December 2022

 

Clifford International, een portfolio onderneming van NewPort Capital, is verheugd aan te kondigen dat Traxgo, een toonaangevende, Belgische leverancier van fleetmanagementoplossingen, tot de Clifford Groep is toegetreden.

English version

Clifford International, een portfolio onderneming van NewPort Capital, is verheugd aan te kondigen dat Traxgo, een toonaangevende, Belgische leverancier van fleetmanagementoplossingen, tot de Clifford Groep is toegetreden.

Daarmee bestaat de Groep naast Traxgo nu uit Clifford Electronics Benelux en Faringwell, een partij die de GroEp vorig jaar overnam. Clifford Electronics Benelux en Faringwell zijn beide gevestigde telematicaspecialisten op het gebied van voertuigbeveiligingsoplossingen. Traxgo biedt grotere verhuur- en leasevloten op maat gemaakte oplossingen waarmee wagenparkbeheerders de waarde van hun wagenparken beter kunnen beheren. Traxgo’s dienstverlening is een waardevolle toevoeging voor Clifford Groep, die daarmee haar activiteiten op het gebied van telematicatoepassingen voor wagenparkbeheer flink uitbreidt. De directie van Traxgo treedt tevens toe als aandeelhouder van de Clifford Groep.

Samen met NewPort Capital is een internationale groeistrategie uitgewerkt, waar buy & build een belangrijk onderdeel van uit maakt. De komende jaren wil de Clifford Groep uitgroeien tot een belangrijke Europese speler in automotive telematicatoepassingen. De acquisitie van Traxgo betekent een grote stap richting het verzilveren van die ambitie. Traxgo’s groeiverwachtingen zijn veelbelovend en Clifford Groep ziet ernaar uit de organisatie te ondersteunen bij het uitbreiden van hun markten – zowel in België als over de landsgrenzen heen. Toetreden tot de Nederlandse markt staat bovenaan de agenda.

Huibjan Braafhart, CEO van Clifford International: “Traxgo heeft de afgelopen jaren geweldige prestaties neergezet, waar we erg van onder de indruk zijn. Dat zijn we ook van het ervaren team van Traxgo: een zeer deskundig team dat zich elke dag vol overgave inzet om het bedrijf verder uit te bouwen. We hebben enorm veel zin hen daarbij te ondersteunen.”

Bart Cappon, CEO Traxgo: “Voor ons is dit een geweldige kans om onze activiteiten in én buiten België uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat we in Clifford International de juiste partner gevonden hebben om onze groeiambities te realiseren. We zijn heel blij onderdeel van de Clifford Group uit te mogen maken.”

https://www.clifford.nl/

https://www.traxgo.be/