Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
De Clifford Groep breidt wederom uit!

3 May 2024

De groei van de Clifford Groep van bedrijven wordt wederom versneld door een overname. De Clifford Groep (Clifford, Faringwell en Traxgo) sinds september 2023 onderdeel van AddSecure , heeft deze week de overname van Connecting Solutions afgerond. Connecting Solutions biedt een portfolio van Fleetmanagement oplossingen aan zowel in België en in Nederland en zal geïntegreerd worden in Traxgo.

 

Voor meer informatie zie onderstaand persbericht.

AddSecure neemt Connecting Solutions BV over als onderdeel van haar groeistrategie binnen haar nieuwe business unit Smart Mobility.

De deal versterkt de positie en het marktaandeel in zowel België als Nederland, in lijn met de continue groeistrategie van AddSecure.

In september 2023 nam AddSecure Clifford Group over en richtte een nieuwe business unit op, Smart Mobility, met als doel de business unit uit te breiden, zowel door organische groei als ook door acquisities. Slechts enkele maanden na het sluiten van de deal steunen de nieuwe eigenaren Clifford Group, onderdeel van AddSecure, al in haar langetermijngroeistrategie met de overname van Connecting Solutions BV.

De business unit Smart Mobility biedt telematica- en bedrijfssoftwareoplossingen, gespecialiseerd in Mobile Security en Connected Mobility oplossingen. Het opereert onder de merken Clifford en Faringwell voor Mobile Security, en Traxgo voor Connected Mobility.

De overname vormt een aanvulling op de huidige activiteiten op het gebied van Connected Mobility van AddSecure en zal worden geïntegreerd in het merk Traxgo. Connecting Solutions, gevestigd in België, biedt wagenparkbeheeroplossingen met informatie over de locatie van het voertuig (track and trace), monitoring en softwaretoepassingen.

“Deze deal versterkt niet alleen onze positie en vergroot het marktaandeel van Traxgo in België en Nederland, maar zorgt ook voor een robuust klantenbestand en opent een extra verkoopkanaal via distributeurs”, aldus Huibjan Braafhart, President Smart Mobility bij AddSecure.

“We zijn verheugd om de voortdurende ontwikkeling van Smart Mobility te ondersteunen. Deze overname onderstreept onze toewijding en is een belangrijk onderdeel van onze voortdurende groeistrategie”, aldus Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.