Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.




FARINGWELL & Clifford gaan samen verder

23 July 2021

Via deze weg informeren wij u met veel plezier over een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Deze maand zijn FARINGWELL en Clifford, beide al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van opsporingssystemen en gecertificeerde beveiliging voor auto’s, samengegaan.

Beide bedrijven vullen elkaar op diverse vlakken heel goed aan. Gezamenlijk kunnen we de markt, en daarmee u als klant, nóg beter bedienen. Zowel FARINGWELL als Clifford blijven onder hun eigen naam opereren. Voor u als klant verandert er daarom voorlopig niets. Ook uw vertrouwde contactpersonen bij beide bedrijven blijven hetzelfde. We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en zien de toekomst van FARINGWELL en Clifford met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Het FARINGWELL team