Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Gestolen ‘Alfa Romeo Quadrifoglio’ dankzij peilzender weer terug bij eigenaar

4 May 2022

Het zal je maar gebeuren, je wordt 's ochtends wakker en tot je schrik zie je dat je splinternieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio van je oprit is verdwenen.

En dit terwijl je de sleutels nog gewoon in je bezit hebt!

Dit overkwam 1 van onze klanten twee weken geleden. Nadat de diefstalmelding bij ons was binnengekomen hebben wij samen met onze meldkamer -en opsporingsdiensten alles in werking gezet maar helaas zonder direct resultaat. Maar door aanhoudend zoekwerk kregen wij na 10 dagen weer signaal (met een goede locatie) vanuit de peilzender. De locatie is doorgegeven aan de lokale politiediensten die de Alfa achtergelaten aantroffen. Door de interne schade in het voertuig werd het al snel duidelijk dat de dieven op zoek zijn gegaan naar een eventueel volgsysteem. Echter laten onze peilzenders zich niet opsporen en hebben ze voor de zekerheid ‘de diefstal’ maar opgegeven.

De Alfa staat intussen bij de garage en wordt klaargemaakt om zo snel mogelijk weer te worden bezorgd bij de klant. Meer weten of deze TV-klasse peilzenders? Neem contact met ons op via 088-2252200 of mail naar sales@faringwell.com