WIJ ZIJN
FARINGWELL

Wij zijn FARINGWELL, al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van opsporingssystemen en de gecertificeerde beveiliging voor auto’s, inclusief de bijbehorende dienstverlening.

Gebruiksvriendelijke apparatuur, professionele service en strenge privacy voorschriften maken FARINGWELL bij uitstek geschikt voor een zorgeloze bescherming van diverse objecten, zoals uw auto, boot of camper.

Met een FARINGWELL volgsysteem kiest u voor de allerbeste prijs/kwaliteit. De combinatie van uitsluitend A-kwaliteit producten met een uitmuntende service en garantie, maken dat u jarenlang met een gerust hart kunt vertrouwen op een perfecte beveiliging.

Wij werken vanuit een zeer persoonlijke benadering en staan open voor suggesties om onze services uit te breiden, of te verbeteren. Meer dan twintig jaar ervaring in de beveiliging van exclusieve objecten heeft ons geleerd continu alert te blijven op nieuwe wensen van onze cliënten, maar ook op nieuwe, relevante technologieën in een veranderende maatschappij.
Onze Customer Care afdeling staat tot uw beschikking voor al uw vragen, suggesties of opmerkingen. We horen graag van u!

Heeft u nog vragen? Laat het weten!

U kunt ons bereiken via onderstaand contact formulier, of ons bellen op (088)-22 52 200. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur.

0 + 5 = ?