Krant Nieuws Faringwell

Start-Block kan autodiefstal voorkomen

Laat u zich mogelijk verassen of is uw auto met VbV-SCM beveiliging ook voorzien van een Start-Block systeem?

De afgelopen maanden komt het stelen van auto’s in slechts luttele seconden regelmatig in de media voorbij. Vooral moderne auto’s met comfort verhogende functies, zoals Keyless Entry en Keyless Go, zijn een zeer gemakkelijke prooi voor de moderne autodief. Door het opvangen en verlengen van het autosleutel signaal via zogenaamde “Relay Attack” kan bij deze auto’s binnen enkele seconden de afgesloten auto geopend en gestart worden. De dief hoeft hiervoor de sleutel niet in zijn bezit te hebben. Een auto voorzien van een FARINGWELL volgsysteem met Start-Block kan diefstal door moderne diefstal methodes eenvoudig voorkomen!

Klik hier om te zien wat een VbV-SCM gecertificeerd beveiligingssysteem al kan betekenen, wetend dat Start-Block autodiefstal echt kan voorkomen!

Een ingeschakelde start- of wegrijblokkering via Start-Block is door “Relay Attack” of elektronische manipulatie niet uit te schakelen en voorkomt hiermee dat een autodief binnen enkele seconden met uw kostbare bezit kan wegrijden. Zorg ervoor dat ook u niet verrast wordt en gebruik Start-Block pro-actief door automatische inschakeling via Time-Block of handmatige inschakeling via de FARINGWELL App. Met een ingeschakelde Start-Block is uw auto niet te hacken en niet te stelen.

Start-Block is vanaf 01-01-2015 een verplichting op elk VbV-SCM volgsysteem i.v.m. jamming detectie, het pro-actief gebruik om diefstal te voorkomen bepaalt u echter zelf.

Voor meer informatie over de FARINGWELL Start-Block en Jamming-Block en andere mogelijkheden die het Start-Block systeem u kan bieden, kunt u terecht op onze website of bel met onze Customer Care afdeling op telefoonnummer +31 (0)88 22 52 200.